vineri, 4 martie 2011

Cum fac un id de mess ?

Mai multi folosesc Internetul de foarte mult timp dar, nu stiu inca sa isi faca un ID (cont) de Yahoo Messenger. O sa va explic pas cu pas sa nu scapati vreunul neinteles.

1. Accesam adresa yahoo.com , pagina oficiala a canalului Yahoo.
2. In dreapta paginii (ca in imaginea de mai jos), apasati Sing Up pentru a fi trimis pe pagina cu formularul de inregistrare.



3. Adaugam informatiile si detaliile necesare inregistrarii.
    Am adaugat o imagine cu tot ce inseamna fiecare pas din inregistrare pentru a intelege mai usor.

1 - Numele si prenumele tau
2 - Sexul tau, depinde Male (masculin) iar Female (feminin)
3 - Ziua ta de nastere, prima casuta selectezi luna, a doua ziua iar, ultima casuta scri anul.
4 - Tara in care locuiesti.
5 - Codul postal, intra pe Cod-Postal , introdu adresa ta de domiciliu si afla codul postal.
6 - Id-ul tau, atentie ! nu merg iduri cu caractere de genul ( !@#$%^&*()+ ) poti folosi doar litere, cifre si combinatiile: nume_nume, nume_nume2011, nume2011_nume, nume.nume, numenume, nume.nume2011, numenume2011, s.a . Exista multe combinatii depinde dupa gusturi, atentie foarte mare, din moment ce ti-a fost creeat un id nu il mai poti schimba, pasul acesta nu poate fi schimbat.
7 - Extensia pentru adresa ta de e-mail, de preferat o poti lasa yahoo.com
8 - Parola ta, cea cu care te autentifici cand intri pe mess, ea poate contine orice fel de caracter dar, e foarte important sa nu o uitam de accea e mai bine sa alegem una simpla.
9 - Verificarea parolei, mai introdu odata parola aleasa, cea ce ai introdus si la pasul 8.
10 - E-Mail alternativ, aceasta optiune nu este obligatorie.
11 - Intrebarea secreta 1 [ SELECTEAZA O INTREBARE ] - sunteti obijnuiti sa nu dati importanta acestor intrebari, mare greseala, atunci cand nu mai accesezi de mult timp e-mail'ul sau schimbi furnizorul de internet, o sa intampinati o astfel de intrebare iar, daca nu o mai ti minte nu o sa iti poti accesa e-mailul. Atunci cand iti uiti parola poti apela la functia "Mi-am uitat parola" dar, aceasta o sa functioneze doar daca sti raspunsul la intrebarile ce or sa-ti apara.
12 - Introdu un raspuns pentru intrebarea aleasa la pasul 11.
13 - Intrebare secreta 2 - Aceasi explicatie ca si la pasul 11.
14 - Introdu un raspuns pentru intrebarea aleasa la pasul 13.
15 - Acele combinatii de cifre cu litere reprezinta un cod anti-spam, trebuie introdus corect pentru ca inregistrarea sa ia finalizare. ATENTIE ! Scrie-l exact cum apare acolo ( litere mici, spatii, literei mari s.a ). Daca nu intelegi codul si doresti altul, sub paragraful cu cod se afla un link "Try a new cod", apesi pe el si codul se va schimba cu unul nou.

In momentul acesta ai terminat toti pasii, verifica inca odata ca toate campurile sa fie completate si apasa butonul mare de jos Create My Account.

Daca dupa apasarea butonului iti apare o alta pagina ca cea din imaginea de mai jos inseamna ca inregistrarea id-ului tau s-a finalizat cu succes.

Daca acest tutorial ti-a fost de ajutor lasa-ne parerea ta prin forumularul de contact sau recomanda acest site prietenilor tai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu